La barriada del Calvari presenta els festers 2013

29 novembre 1999 01:00h
Ahir dilluns a la nit a la barriada del Calvari d'Alginet es va fer el tradicional acte de presentació de les seues festeres i festers que enceta els actes festius fins a dijous. En l'acte es va presentar Raquel García com a festera major i a M. Amparo Martínez com a infantil. D’altra banda, Kevin Garrido serà aquest any el president infantil.
 
Els actes programats inclouen les tradicionals despertades, esmorzars per als socis, jocs d'aigua i moltes altres activitats per a grans i menuts. Hui dimarts es farà la missa en honor al Santíssim Crist del Calvari amb processó i ofrena. Dimecres concurs de paelles nocturnes i dijous per tancar les festes de la barriada una cercavila boja i un gran espectacle.
 
Diumenge agafarà el relleu de les festivitats a Alginet la barriada del Poble Nou on es pintaran els carrers perquè dilluns 12, a les 11 de la nit, es realitze la presentació de la Comissió de Festes del Poble Nou i de la reina Marlen Aguado. Els actes continuaran fins al 16 d'agost, dia de Sant Roc on es farà un acte benèfic per arreplegar menjar no perible per entregar a la Creu Roja, a les 8 de la vesprada missa solemne i per tancar la setmana de festes el Quadre de Balls Populars d'Alginet farà la dansa a Sant Roc.
 
 
Sònia Bosch
Ajuntament d'Alginet
next