Diari La Veu del País Valencià
Recolçament al comerç local de Llíria
COMPROMÍS IMPULSA UNA NOVA CAMPANYA DE RECOLÇAMENT AL COMERÇ LOCAL

Garcia: “Comprar a la Ciutat és invertir en millorar la qualitat i varietat de l’oferta comercial, així comi ajuda a generar i mantindre llocs de treball”.

Sota el lema #*RescatemElComerçLocal i “Compra prop i al Cor de la teua Ciutat”, el portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, ha presentat un any més esta campanya de promoció gastronòmica, comercial i lúdica, que pretén incentivar les compres i consum en el comerç i establiments de la localitat de cara a la celebració del 14 de febrer.

Davant les polítiques de promoció de grans centre comercials i liberalització d’horaris que practica el Govern del PP, des de Compromís es vol conscienciar de la importància de comparar i consumir a la ciutat on es viu, ja que, segons Garcia, es una manera d’invertir en la consolidació del comerç de proximitat, de una major qualitat en l’atenció personalitzada i en el manteniment de llocs de treball.

Per a Garcia, esta campanya te com a objectiu afavorir el consum i dinamitzar l’economia local, ja que molt prop d’on vivim tenim una gran oferta gastronòmica, comercial i d’oci que és tan o més bona que la que pogam aconseguir en grans magatzems o centres comercials, sense tindre que agafar cotxe i en el cor de la pròpia localitat.

Compromís aposta decididament per defensar el comerç tradicional, de barri i de proximitat, així com moltes reivindicacions del sector que han estat ignorades pels governs del PP. A Llíria comptem amb un “Centre Comercial a Cel Obert” distribuït en quatre eixos comercials, com són el del Centre Ciutat, Duc de Llíria, Mura i el de l’Avinguda dels Furs i Pla de l’Arc, així com altres comerços, bars, restaurants i zones d’oci repartits per tota la ciutat i urbanitzacions.

Amb la campanya “Compra prop i al Cor de la teua Ciutat”, la coalició vol incentivar la ciutadania, de cara a la celebració del 14 de febrer, a que facen les seus compres i celebracions entre els magnífics professionals i comerços que hi ha en Llíria, ja que fent ús dels serveis dels nostres comerciants i professionals, s’està invertint en la població i en nosaltres mateix. Ja que quan més prop es gasten els diners més possibilitats hi ha que ens retornen i ens beneficien.

Compromís per Llíria

Comparteix

Icona de pantalla completa