Diari La Veu del País Valencià
EU demana l’expulsió de Blasco del grup valencià del Capítol Espanyol del Club de Roma
La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, ha demanat l’expulsió de l’imputat Rafael Blasco del grup valencià del Capítol Espanyol del Club de Roma. La diputada autonòmica ha recordat que, segons el cinquè paràgraf de l’article 25 del Estatuts del Club de Roma, l’Assemblea General “(…)podrà acordar la baixa en la condició de soci”. Així, Albiol considera que la situació de l’exconseller Rafael Blasco “és tan summament greu, atenent els greus delictes que se li imputen, que la seua continuïtat al capdavant de qualsevol organisme és insostenible, més encara quan els ha utilitzat al servei del clientelisme polític”.

“Ara cal anar desmuntant els diversos quiosquets que controlava Blasco quan estava sota les ordres del Partit Popular”, ha declarat Albiol, qui ha assegurat que les acusacions contra l’exconseller “són tan greus que poques institucions el voldran a partir d’ara com a representant”.

“Malauradament, el PP de Fabra li ha prestat cobertura fins al final”, conclou Albiol qui ha advertit que “Roger Rabbit pot crear un autèntic Vietnam al si de la dreta valenciana, cosa per a la qual no li manca experiència”. De fet, assegura la parlamentària d’esquerres, “Blasco té raó en una cosa: és summament injust i erroni que la resta de presumptes delinqüents, i la llista no és precisament curta, seguisquen en els escons de la bancada conservadora”. “Al final resulta que la corrupció quasi sistèmica del PP acabarà llevant-los la majoria en Les Corts a mitjà termini”, conclou Albiol.

Comparteix

Icona de pantalla completa