Diari La Veu del País Valencià
Èxit de participació en la 17 Volta a Peu d’Alginet
El dissabte passat es va celebra a la localitat d’Alginet la 17 Volta a Peu d’Alginet, 9a prova puntuable del Circuit Ribera de Xúquer. Una cursa que el Club d’Atletisme d’Alginet organitza des dels seus inicis. El seu president Javi Ausina afirmava que “està molt content per la participació i per com ha quedat la cursa”.

A les 5.30 de la vesprada van començar les curses per als menuts. En total van córrer 25 infantils, 38 alevins, 50 benjamins i 120 benjamins. Els menuts van rebre medalla, samarreta i gelat.

La cursa absoluta va començar des de la porta de l’Ajuntament a les 7 de la vesprada. Quasi 800 corredors i corredores van voler gaudir d’aquesta cursa que té una distància de 8 quilòmetres. En acabar la cursa van passar per meta 620 corredors i va quedar primer, amb un temps de 26 minuts i 44 segons, Alfredo Fernández. El segon, amb 10 segons de diferència, va ser Tomàs Pla i el tercer, Javier Mendoza. En la categoria de dones, Ana March va creuar la línia de meta amb 31 minuts i 15 segons, Mari Carmen Abril amb 2 minuts més de diferència i Anna Tomàs amb 10 segons de diferència.

Prop de 800 corredors van tornar a casa amb una samarreta, meló, aigua i amb una bona sensació per practicar esport pels carrers d’Alginet.