Els 'iaioflautes' visiten Ontinyent per conéixer la ciutat i reunir-se amb els majors

Serà una de les primeres activitats que el col·lectiu organitze fora de la capital del Túria
25 juny 2013 01:00h
RedactaVeu / Ontinyent

Un grup de representants del col·lectiu 'iaioflautes' de la ciutat de València visitarà Ontinyent el proper dilluns 1 de juliol per conéixer la ciutat i reunir-se amb diverses entitats de majors. Es tracta d’un col·lectiu de jubilats i pensionistes integrats dins del moviment 15M que treballen per cridar l’atenció de l’opinió pública sobre els greus problemes que afecten la societat i, alhora, obrir consciències dels joves perquè lluiten pel seu futur.

L’activitat, coordinada per la regidoria de Política Social i Ciutadania, començarà a les 8:30 hores amb l’arribada de l’autobús del grup a l’estació de trens d’Ontinyent, per fer una volta al poble, esmorzar al Pou Clar i visitar el Mercat dels dilluns. Posteriorment, tindrà lloc una recepció a l’Ajuntament a les 12:00 hores, seguida d’una visita al Museu Fester i un dinar al local de la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) que inclourà una projecció de diapositives i després els participants tornaran a València.

El regidor de Política Social, Manuel Ruiz, explicava que la iniciativa parteix d’un membre ontinyentí del col·lectiu, que va establir contactes amb l’Ajuntament per possibilitar la que serà una de les primeres activitats dels 'iaioflautes' de València fora de la capital del Túria. Ruiz destacava que allò que es pretén amb aquesta visita "és sensibilitzar la ciutadania que les persones de la tercera edat no són passives davant el que està passant, que es neguen a quedar-se en un racó a veure les coses des de la distància i volen defensar activament el dret a comptar amb unes prestacions i uns serveis públics assistencials dignes i de qualitat", explicava.

next