Diari La Veu del País Valencià
El PP d’Orpesa paralitza el macroevent musical acordat pel ple de setembre
BLOC-COMPROMÍS D’ORPESA ACUSA EL PP DE “PARALITZAR” EL MACROEVENT MUSICAL ACORDAT PEL PLE DE SETEMBRE I EXIGEIX “GESTIONS PER FER-LO REALITAT”

Romero recorda que al setembre es va aprovar la iniciativa de BLOC-Compromís i pregunta a l’alcalde si “té previst dur a cap terme proposada”

El portaveu de Compromís recorda que ja hi ha una proposta amb l’empresa Getin, i pregunta al primer edil si es va a impulsar eixe acord o hi ha altres alternatives

El portaveu de BLOC-Compromís a Orpesa, Josep Llujs Romero, ha formalitzat una bateria de preguntes per escrit perquè l’alcalde de la localitat i l’equip de Govern del PP donen explicacions sobre quines gestions s’estan realitzant per a fer realitat la proposta d’impulsar un macrofestival musical este estiu. BLOC-Compromís, que va plantejar esta iniciativa en el ple de setembre amb l’objectiu de dinamitzar el turisme local, desestacionalitzar el sector i buscar alternatives econòmiques, va rebre el suport del PP per a fer realitat esta proposta musical. No obstant això, “han passat quasi sis mesos i ens temem que no s’estiga realitzant cap gestió”. Per este motiu, Romero demana explicacions a l’equip de Govern, ja que “és la seua responsabilitat fer complir els acords plenaris”.

En este sentit, Romero exigix l’alcalde que aclarisca si “té previst dur a terme la proposta formalitzada per l’empresa Getin, o alguna altra proposta que haja arribat a l’equip de Govern”. En cas d’haver descartat l’oferta de Getin, Romero reclama a l’alcalde que “done explicacions dels motius”.

Compromís per Orpesa

Comparteix

Icona de pantalla completa