Diari La Veu del País Valencià
Compromís recorda a Castedo que la censura que imposa no amaga la seua nefasta gestió
El secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha assegurat hui que “les mesures censores que ha introduït l’alcaldessa d’Alacant, Sonia Castedo, per impedir l’accés de l’oposició i els mitjans de comunicació a informació bàsica de l’Ajuntament són intolerables, però cal dir-li a l’alcaldessa que ni així taparà la seua nefasta gestió”.

Bellido ha afirmat que “amb esta decisió de Castedo demostra que no es guia pels interessos de la ciutadania, sinó per determinats interessos particulars que vol protegir per damunt de tot i de tots, com si el consistori fóra el seu cortijo particular i vulnerant totes les regles d’una institució democràtica”.

En este sentit, el secretari local ha destacat que “no és casual que esta mesura l’haja pres una alcaldessa que es troba imputada pels presumptes delictes de suborn, tràfic d’influències i revelació d’informació privilegiada”.

Alhora, Ignasi Bellido ha indicat que “la tramitació de l’ATE d’Ikea és una bona mostra de la seua gestió opaca i d’esquenes a la ciutadania, doncs resulta vergonyós que el govern local no facilite informació sobre un projecte que té conseqüències directes sobre l’economia, el comerç, el medi ambient, la mobilitat i l’urbanisme d’Alacant”.

“No entenem com si realment es tracta d’un projecte estratègic, ni l’equip de govern ni el Consell són capaços de detallar a la ciutadania les seues característiques i s’esforcen per amagar-lo de la llum pública”, ha assenyalat el secretari de Compromís per Alacant.

Compromís Alacant

Comparteix

Icona de pantalla completa