Diari La Veu del País Valencià
Maria del Mar Bonet actua hui a València i rep la Medalla de la Universitat
Europa Press / València

Durant el concert, Bonet interpretarà el seu últim disc, Fira encesa. Maria del Mar Bonet Bartomeu Rosselló-Pòrcel, un treball homenatge al poeta mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel (Palma, 1913 – El Brull, 1938) en el centenari del seu naixement. El disc recopila tots els poemes de l’autor que ha musicat i gravat des de 1971 i també inclou tres poemes nous que ha musicat fa poc.

L’entrada a l’espectacle, com tots els de Serenates en el Claustre, és gratuïta, amb invitació a recollir, a partir d’una hora abans del començament, en la Consergeria de La Nau, l’edifici històric de la Universitat de València (C/ Universitat, 2, València).

Per la limitació de la capacitat de La Nau, el concert serà també retransmés en directe des de la Sala d’Actes Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, i des de l’Auditori Joan Plaça, del Jardí Botànic.

Des dels anys 80, Serenates s’ha convertit en una alternativa d’oci per a milers de persones en cada edició, i una excel·lent plataforma per a la promoció de grups valencians, i aquesta línia es consolida en l’edició d’enguany.

Però, a més, enguany el festival incorpora novetats: l’Ajuntament de València, mitjançant la Regidoria de Joventut i els patrocinadors privats Fundació Banc Sabadell i Heineken, donen suport a aquest festival en què s’han programat nou concerts fins al pròxim dia 4 de juliol.

Comparteix

Icona de pantalla completa