Diari La Veu del País Valencià
L’Esclafit guanya el concurs de Xarangues Vila d’Alginet
La nit de dilluns es va celebrar a la plaça de la Constitució, dins del Dia de la Cooperativa Agrícola d’Alginet, el II Concurs de Xarangues organitzat pels Festers 2014.

Dues van ser les xarangues que van mostrar dalt l’entaulat el seu bon fer musical i festiu. La peça obligada de concurs va estar el pasdoble Xurumbelerias, que el jurat format per Jesús Sanfelix, director de la Banda Juvenil d’Alginet, Luis Espert, director de l’escola elemental de música d’Alginet, Zorahida Bosch, mestra de música a la Fundació Divina Providència de Vinaròs, Eladio Bosch, trompetista de la SAMA, Salvador Escutia, President de la cooperativa elèctrica d’Alginet i Paco Martín, president de la Caixa Rural d’Alginet, van valorar per a donar el resultat final.

Els 11 membres de la Xaranga l’Esclafit van rebre el primer premi, 900 euros, de mans del president de la Caixa Rural. El segon premi va estar per a la Xaranga el Truc que va rebre 600 € de mà del president de la Cooperativa Elèctrica, Salvador Escutia.

La programació de festes continua dimarts amb la repartició de coca amb cansalada, trasllat de Sant Josep i el sopar de quintes on s’esperen més de 2.000 assistents.

Sònia Bosch

Comparteix

Icona de pantalla completa