Alginet es prepara per a fer una gran festa per la vida

15 octubre 2014 01:00h
Per a dur a terme l’acte es contarà amb la solidaritat del canta cançons Dani Miquel, Papallona Jove, Caixa Rural d’Alginet, Discomòbil Skandalo, l’Ajuntament d’Alginet i moltes associacions més

Per segon any consecutiu, l’Associació de lluita contra el càncer ha preparat la marxa solidària popular on mares, pares, xiquets, xiquetes, iaios, iaios i inclús animals de companyia caminaran tots junts contra el càncer.

En aquesta segona edició es vol donar una visió on el missatge siga que tots junts som capaços de lluitar i vèncer a aquesta malaltia. Per tot aixó aquest any s’ha volgut, a més de fer la marxa de 3 quilòmetres amb música en directe, finalitzar l’acte en la plaça de la Constitució on es farà una mascletada de globus. A continuació, el canta-cançons de l’Alcúdia, Dani Miquel ha volgut estar de manera solidaria amb els Alginetins i ens oferirà una actuació per a fer de la vesprada un dia de festa per la vida. A més, Papallona jove muntaran un mural on grans i majors podran deixar les empremtes de les seues mans.

Empar Alemany, presidenta de l’Associació de lluita contra el càncer d’Alginet feia una crida a la participació ja que “ no sols és per a recaptar diners que tant necessiten ara amb les retallades sinó per l’ajuda moral, pel caliu que li podem donar a la gent que està malalta i que fa molt a l’hora que una persona millore i se senta acollida per tota la seua gent”

L’eixida de la marxa serà el dissabte 18 d’octubre a les 17.30 h des de la plaça de la Constitució i la inscripció té un preu solidari de 2 € que es destinaran a l’associació de lluita contra el càncer.

Sònia Bosch

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next