Diari La Veu del País Valencià
CCOO PV pel respecte a la diversitat sexual en l’àmbit laboral
RedactaVeu / València

Comissions Obreres celebrarà demà divendres, a les 11.00 hores, a la sala d’actes de la seua seu de València, una Assemblea Confederal de delegats i delegades, oberta a l’afiliació.

El secretari general, Paco Molina Balaguer, presentarà el treball del grup d’acció LGTBI de CCOO PV, convidant a l’afiliació als actes reivindicatius amb motiu de la celebració de la setmana de l’Orgull de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals i Intersexuals.

En finalitzar l’Assemblea, les persones assistents participaran en un acte simbòlic en la porta del sindicat, per a visibilitzar el col·lectiu LGTBI i reivindicar la no discriminació en el treball per motius d’orientació sexual.

CCOO PV anima la ciutadania a participar dels actes de sensibilització, visibilització i reivindicació convocats sota el lema ‘Joves sense armaris i amb futur’, i a acudir a les manifestacions de l’Orgull LGTBI del 29 de juny a València i del 20 de juliol a Alacant.

CCOO té un compromís històric i irrenunciable amb la igualtat d’oportunitats de totes les persones, combatent qualsevol tipus de discriminació. Així mateix anima les persones LGTBI que patisquen discriminació en l’entorn del món laboral, al fet que denuncien el seu cas a través dels seus serveis jurídics.

Orgull 2013 al País Valencià

Dissabte 29 de juny, es consolida la participació del camió de Comissions Obreres del País Valencià en la manifestació de l’Orgull 2013. La marxa eixirà a les 19.30 hores des del Parterre fins a la plaça de l’Ajuntament de València.

A Alacant, la seu del sindicat (Av. Salamanca, 33) acollirà l’exposició ‘Lesbianes Visibles en els seus llocs de treball’ des del 4 fins al 20 de juliol. La manifestació alacantina de l’Orgull està prevista per al dissabte 20 de juliol, a les 19.00 hores, a la Rambla d’Alacant amb el lema ‘Joves sense armaris contra l’assetjament i la violència’.

Comparteix

Icona de pantalla completa