Albiol: 'El PP castellonenc és un pou de corrupció'

26 febrer 2014 01:00h
La diputada a Les Corts Valencianes, Marina Albiol, assegura que les xifres d’imputats al PP castellonenc pel cas Gürtel, ens fan pensar que no es tracta de casos aïllats, de pomes podrides, sinó d’un entramat consubstancial amb el PP d’aquestes comarques.

La diputada afirma que estem davant de casos tan notables com l’alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, l’exconseller, Manuel Cervera, diputats autonòmics com Vicente Rambla i Ricardo Costa, l’expresident del Consell, Victor Campos, el responsable de Castelló Cultural, Vicente Farnós, la ex gerent de la Societat Gestora per a la Imatge Estratègica i Promocional, Aranzazu Vallés, i l’exdirectora general del llibre, Silvia Caballer. “Tot un seguit inacabable de gent del PP estan donant una imatge absolutament nefasta de la política castellonenca, són l'exemple que el PP de Castelló és un focus de corrupció”, critica.

La portaveu d'Esquerra Unida a les comarques de Castelló recorda que els escàndols de corrupció política que han salpicat al PP durant els últims anys han sigut continus i no es redueixen al cas Gürtel, “en aquests moments el que fóra màxima figura en la diputació provincial ha sigut condemnat per greus delictes. El cas Fabra ha sigut un dels mes notoris i més rius de tinta ha deixat”, però agrega, “també l'ex-número dos de la Diputació, Vicent Aparici s'ha enfrontat amb la justícia, i per fi, l’últim de la llista, Martínez, completament rodejat de casos de presumpta corrupció i que l’han portat abandonar els seu càrrec de vicepresident a la Diputació de Castelló”.

Albiol considera que el fet que persones imputades per delictes de corrupció continuen formant part de les institucions valencianes, “és absolutament negatiu per al nostre sistema democràtic, dóna una imatge nefasta del nostre país i de Castelló, per això caldria prendre mesures urgents que demostren que els partits i les institucions estan per la transparència i amb un criteri de tolerància 0 cap els casos de corrupció”

La diputada ha volgut deixar clar que tots els politics no són iguals, “els representants institucionals i polítics no estem per a omplir-nos les butxaques amb els diners de tots i totes, ni per aprofitar-nos del càrrec. Considerem que és el mínim que es pot exigir a les persones que ostenten un càrrec públic”.

EUPV Castelló
 
photo
next