Diari La Veu del País Valencià
L’oposició de Tavernes Blanques força a l’ajuntament a rependre el diàleg amb Lladrò
El Grup Municipal Socialista interposa un recurs per a què l’Ajuntament de Tavernes Blanques done marxa enrrere i complisca l’acord plenari amb Lladró.
L’equip de govern, dirigit pel popular Arturo Ros, ha decidit incomplir un acord plenari pel qual el conglomerat d’empreses de la signatura Lladró es feia càrrec del manteniment del parc Rei En Jaume, situat entre l’empresa i els col·legis públics.
Aquest acord, que es va ratificar en el plenari del 27 de desembre de 1990, ha estat incomplit quan l’Ajuntament ha decidit -unilateralment- destinar 14.000€ a remodelar i reacondicionar tot el parc després d’anys d’abandonament i deixadesa. Aquest abandonament s’ha produït davant la falta de diàleg i negociació per part de l’Ajuntament davant l’empresa.
El Portaveu del Grup Municipal Socialista, Miguel Beteta, va interposar el passat 17 de febrer un recurs de reposició per a evitar aquesta despesa i forçar a que es reprenguen les converses amb l’empresa Lladró.
Beteta afirma: “Estem intentant esbrinar quina és la causa de prendre aquesta decisió i no volem pensar que hi ha res darrere”, a més afegeix: “No entenem el per què no volen asseure’s a negociar amb Lladró ni per què actuen unilateralment gastant-se 14.000€ que poden anar destinats al foment de l’ocupació, als joves o a emergència social. Els taverners no hem de pagar que ells no hagen fet una cosa tan senzilla com asseure’s a parlar.”
PSPV de Tavernes Blanques
photo

Comparteix

Icona de pantalla completa