Diari La Veu del País Valencià
Èxit de participació al Cap de Setmana de la Joventut d’Alginet
Festiva del color

Prop de 800 joves han participat a les diverses activitats del Cap de Setmana de la Joventut d’Alginet.

Així, uns 700 joves han gaudit del Festival del Color que es va celebrar dissabte a l’Hort de Feliu de la localitat. L’activitat va esdevindre una festa on els participants van gaudir del joc amb els colors al ritme de la música d’una discomòbil.

L’activitat ha estat organitzada per la Regidoria de Joventut i Ocupació amb la col•laboració dels Festers 2016.

1ª Trobada de Grafits

La segona activitat del Cap de Setmana de la Joventut d’Alginet també ha tingut el color com a fil conductor. En aquest cas ha estat la 1r Trobada de Grafits que es va dur a terme diumenge al barranc del Senyor entre els ponts del col•legi Blasco Ibáñez i Emili Lluna.

En conjunt van participar 30 grafiters que van disposar de 300 esprais que l’ajuntament va posar a la seua disposició.

L’objectiu del consistori alginetí, tal i com va assenyalar la regidora de Joventut i Ocupació, Virgínia Company, és que aquesta edició “continue els pròxims anys i així anar pintar la resta de parets del barranc. Desitgem que el color d’aquestes obres d’art agrade els veïns i que l’energia d’aquestes obres d’art ens anime a tots”.

Marxa a la Torre Espioca

Les activitats del cap de semana s’han completat a Alginet amb la Marxa a la Torre Espioca organitzada per la regidoria de Festes amb la col•laboració del Centre Excursionista d’Alginet.

Cal destacar que la Torre d’Espioca és l’últim vestigi del que ara fa molts anys fou un municipi que, per motius encara no clars, va quedar despoblat.

Als atractius de la visita a una edificació tan significativa se suma que durant molts anys la parroquia de Santa Maria d’Espioca fou el centre religiós al que pertanyien els municipis d’Alginet, Benifaió i Almussafes.

Comparteix

Icona de pantalla completa