Diari La Veu del País Valencià
EL PP d’Ondara menteix amb La Casa del Mayorazgo
Des d’EUPV veiem com l’Equip de Govern del nostre municipi es contradiu a mesura que passa el temps i exigeix que no faça demagògia amb La Casa del Mayorazgo.

En el ple ordinari del passat 24 de juny al consistori ondarenc, hi havia un punt del dia on feia saber que la propietat de La Casa del Mayorazgo, situada en el Carrer Sol, havia fet una oferta a l’Ajuntament d’Ondara per a què l’adquirira.

L’adquisició no es va fer perquè, aquesta vegada si, i no com va ocórrer amb els horts urbans, l’oposició (PSPV-COMPROMÍS) va plantar cara a l’Equip de Govern dient que no a l’adquisició. El mateix Equip de Govern al veure la negativa en bloc de l’oposició, es va abstenir presumint de demagògia dient que “encara que no ens fa falta arribar a un acord gràcies a la majoria absoluta de què disposem, volem que siga un projecte de tots i més endavant veurem la manera d’adquirir l’immoble”.

Recordem com allí mateixa l’oposició, i fora d’allí nosaltres i altres veïns del municipi instàvem a l’Ajuntament a exigir a la propietat a arreglar-ho per a evitar el perill més que evident, al estar l’estructura de l’edifici en ruïnes. Fins i tot es va proposar que si la propietat no ho arreglava, que ho fera l’Ajuntament i li passara la factura a la mateixa.

A tot açò el PP d’Ondara feia oïts sords i no donava resposta, i des de la setmana passada sabem per què. Ara sabem que la propietat no podia executar les obres de rehabilitació per què no tenia llicència per a fer-ho. La mateixa llicencia que ara ha expedit l’ajuntament.

Per tant, des d’EUPV acusem al PP d’Ondara de retrassar l’esmentada llicència i la corresponent rehabilitació estructural de l’edifici, amb el perill evident que açò suposa per als veïns del Carrer Sol i dels que puguen passar per allí.

Finalment l’alcalde es lamenta per què, segons manifesta en la publicació, la rehabilitació augmentarà el preu d’una hipotètica futura compra per part del consistori. Com si el consistori al comprar l’edifici no haguera d’executar l’obra. Una vegada més el nostre alcalde, Ximo Ferrando, com es de costum, s’oblida d’averiguar si el poble realment vol i necessita comprar-lo, per a endeutar més encara el consistori i reduir els serveis bàsics com l’educació o la sanitat.

EUPV Ondara

Comparteix

Icona de pantalla completa