Diari La Veu del País Valencià
l’Ajuntament d’Ondara presumeix d’haver atés més de 100 sol·licituds d’ajuda en un mes
El PP d’Ondara presumeix de què només durant el mes de gener, la regidoria d’atenció social ha rebut mes de 100 sol.licituds d’ajuda.

Com si d’una bona notícia es tractara, l’Ajuntament d’Ondara presumeix d’haver ates més de 100 sol.licituds d’ajuda només durant el mes de gener

Esta setmana passada hem pogut vorer la notícia de què “els serveis socials d’Ondara atenen més de 100 sol.licituds d’ajuda només durant el mes de gener”

Des de l’ajuntament i més concretament des de la regidoria d’atenció social ho cel.lebren com una bona notícia, ja que segons dona a entendre, els serveis funcionen, ens preguntem: “es que no estaven creats perquè funcionaren?”.

Des d’EUPV fem una altra lectura de la situació i és que el poble d’Ondara s’ofega cada vegada més, per culpa de la inoperància del govern del PP tant municipal, regional com estatal.

Ondara segueix encapçalant el trist rànquing de l’atur a la comarca amb 910 aturats sobre els 6657 habitants totals, i l’ajuntament continua sense donar sol.lucions que no passen per augmentar la despesa pública i el deute municipal que a finals de 2012 era de 622€/habitant i que ara segur que ja es superior.

Tot açò deixa ben clar que els tan anomenats tallers ocupacionals que promou l’Ajuntament d’Ondara són totalment inútils i constitueixen poc més que pura propaganda per a l’executiu local.

EUPV Ondara

Comparteix

Icona de pantalla completa