Diari La Veu del País Valencià
El futur centre Oceànic a València ja té llicència comercial de la Generalitat
Europa Press / València

El futur centre comercial Oceànic, d’Unibail-Rodamco a Espanya i que estarà situat al costat del nou Hospital La Fe de València, ja té la llicència comercial concedida per la Generalitat, fet que suposa l’última etapa administrativa per a començar el desenvolupament d’aquest projecte, que preveu una inversió inicial de més de 250 milions d’euros i que permetrà la creació de 3.000 llocs de treball.

Segons ha informat la mercantil en un comunicat, Unibail-Rodamco, principal empresa europea cotitzada d’inversió immobiliària amb una cartera de 82 centres comercials a Europa, ha obtingut per part de la Generalitat la llicència comercial que permetrà que Oceànic, dissenyat per l’arquitecte Ricardo Bofill, “siga una realitat”.

Oceànic, per al qual es va sol·licitar la llicència comercial el mes d’abril passat, serà un centre comercial d’aproximadament 100.000 metres de superfície bruta de llogament, situat en la intersecció de la V-31 amb la circumval·lació V-30, junt al nou Hospital La Fe.

El director general d’Unibail-Rodamco a Espanya, Simon Orchard, ha destacat que amb l’obtenció de la llicència comercial “es fa un pas més en el nostre decidit camí cap al desenvolupament del qual, sens dubte, serà el centre comercial de referència a la ciutat de València”.

A més de l’oferta comercial, Oceànic tindrà una destacada selecció de restaurants i d’oci amb la implementació del concepte ‘The Dining Experience’ i un complex cinematogràfic d’última generació, un gran hipermercat i més de 4.500 places d’aparcament gratuïtes.

Comparteix

Icona de pantalla completa