Diari La Veu del País Valencià
Els Poblets – Moció en recolzament a la “marxa per la dignitat, del 22 de març”
El col.lectiu local d’Esquerra Unida ha presentat una moció a l’ajuntament d’Els Poblets en recolzament a la “marxa per la dignitat, del 22 de març”.
El passat dimecres 26 de febrer EUPV va presentar una moció en recolzament a “la marxa per la dignitat, del 22 de març” per a que siga inclosa en l’ordre del dia a debatre en el pròxim ple que serà el dilluns 3 de març.

Sindicats, plataformes, ciutadanes i ciutadans han convocat una marxa estatal contra l’atur, la precarietat, les retallades i la represió. L’objectiu de la marxa és que diferents columnes de persones provinents de tot el territori estatal inicien entre el 8 i el 10 de març una marxa cap a Madrid que desembocarà a la capital el proper 22 de març.

Per això el col.lectiu local d’EUPV ha presentat, mitjançant el seu coordinador i portaveu local, Manolo Mateo, una moció en recolzament a esetes marxes per la dignitat de les persones contra les polítiques dels mecats i el neoliberalisme.

Entre els acords als que insta la moció a que arriben els grups representats en el ple de l’ajuntament d’Els Poblets (PP, PSPV, COMPROMÍS, PSD I PIREE) están les següents:

Donar suport públic a la Marxa per la Dignitat del 22 de març, així com a totes les mobilitzacions.
Exigir la dimisió del president del govern i la convocatòria d’eleccions anticipades.
Instar al Congrés dels Diputats a modificar l’article 135 de la Constitució espanyola i l’obertura d’un nou procés constituent on la veu la tinga la ciutadania i no els servidors oficials de la troika ni els mercats.
Donar el trasllat dels acords a:

-El president del govern.
-Als grups parlamentaris del Congrés dels Diputats.

Des del col.lectiu local d’Esquerra Unida del País Valencià, esperem que la moció siga inclosa en l’ordre del dia del pròxim ple ordinari de la corporació municipal que serà el 3 de març.

EUPV Ondara

Comparteix

Icona de pantalla completa