Suspés l'examen a la borsa de treball a Algemesí

2 març 2014 01:00h
ESQUERRA UNIDA DENUNCIA EL DESCONTROL I LA IMPROVISACIÓ EN L’EXAMEN CONVOCAT PER A LA BORSA DE TREBALL
 
EL PORTAVEU D’EUPV A L’AJUNTAMENT PERE BLANCO PENSA QUE ES TRACTA D’UNA FALTA DE RESPECTE A LES PERSONES QUE HAN ACUDIT A REALITZAR L’EXAMEN, SI SON BONS PER A PAGAR L’AJUNTAMENT DEU GARANTIR-LOS EL DRET A UN EXAMEN EN TEMPS I CONDICIONS.
 
Pel que ens han contant algunes persones indignades, en l’examen que ha convocat l’Ajuntament per a cobrir els llocs de treball de la borsa ha estat un descontrol, algunes persones no han pogut realitzar l’examen, han tingut que habilitar-se cadires i taules en els corredors.

Per a Pere Blanco, ‘aço nomes fa que demostrar la falta de sensibilitat d’aquest equip de govern cap a les persones que hui en dia estan tant de necessitades de treball, si per un costat els han fet abonar les taxes per a presentar-se als exàmens aquesta hauria tingut que produir-se en condicions, així com els organitzadors haurien tingut que pensar que l’afluència seria màxima, més en els temps que corren, amb més de 3000 aturats en la nostra ciutat, finalitzada la campanya citrícola, i amb la gran quantitat de situacions precàries. Cal afegir per altra banda l’escassa quantitat que es destina a la borsa d’ocupació, sols 100.000 euros dels que 25.000 seran recaptats en es drets d’examen i dels més baixos de la Ribera.’
 
Finalment han tingut que suspendre la prova, que quedarà aplaçada per un altre dia, cal destacar que moltes persones havien planificat els seus quefers en funció de la prova. EUPV demanarem responsabilitats pels fets ocorreguts.

EUPV Algemesí

next