Diari La Veu del País Valencià
I Trobada d’Escoles d’Estiu a Alginet
Més de 800 xiquets i xiquetes assistiran a la I Trobada d’Escoles d’Estiu a Alginet

La cooperativa de Factoria d’Idees i Creacions ha organitzat per al pròxim dimecres 20 de juliol un encontre festiu, lúdic i de germanor. A les 9 del matí començaran a arribar, des de diferents localitats de la Ribera, xiquets i xiquetes a les instal·lacions de l’Hort de Feliu. En concret seran els assistents a les escoles d’estiu de Sedavi, Carlet, Catadau, Riola, Fortaleny i Alginet.

Al voltant de 800 xiquets i xiquetes en edat escolar començaran el dia esmorzant al parc municipal. A continuació, en cercavila i acompanyats de música de xaranga, es traslladaran al nou pavelló cobert municipal de la localitat on gaudiran d’un espectacle de la mà del cantacançons Dani Miquel.

Tal com explicaven els organitzadors de la Trobada, “l’objectiu d’aquesta activitat és la de promoure un punt d’encontre on xiquets i xiquetes de diferents localitats compartisquen un dia de germanor” afirmava Toni Barea.

Factoria d’Idees i Creacions gestiona, hui en dia, 12 escoletes d’estiu, per aquest motiu “veiem interessant fer la I Trobada d’escoles d’Estiu per a començar a crear vincles d’unió entre les diferents localitats i que els menuts coneguen altres xiquets i s’emporten un bon record d’un dia diferent ple de música i diversió”, explicava Enric Barea.

Comparteix

Icona de pantalla completa