Diari La Veu del País Valencià
Èxit en la I Trobada d’Escoles d’Estiu a Alginet
Més de 800 xiquets i xiquetes de la Ribera gaudeixen de la I Trobada d’Escoles d’Estiu a Alginet

A les 9 del matí començava la I Trobada d’Escoles d’Estiu a Alginet organitzat per a cooperativa de Factoria d’Idees i Creacions amb el suport de la regidoria de joventut.

L’Hort de Feliu ha estat el punt d’encontre on fins a les 11 del matí han anat aplegant de diferents punts al voltant de 800 xiquets i xiquetes.

En concret han vingut els assistents a les escoles d’estiu de les localitats de Sedaví, Carlet, Catadau, Riola, Fortaleny i Alginet. Després de jugar i esmorzar han eixit en cercavila i acompanyats per una xaranga fins al pavelló cobert del poliesportiu.

El trajecte ha estat controlat i supervisat per policia local i protecció civil.

En arribar al pavelló cobert han gaudit de l’actuació del cantacançons Dani Miquel i els seus músics que han animat, més si cal, la festa. Globus de colors, serpentines i sorpreses per a fer de la I Trobada d’escoles d’Estiu una data assenyalada.

Tal com indicava un dels organitzadors, Toni Barea “busquem que siga la primera de moltes altres trobades que aproximen a les localitats veïnes i que creen un vincle d’unió al voltant de les escoletes d’estiu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa