Diari La Veu del País Valencià
EUPV proposa que el Consell s’afegisca a la Campanya de l’ONU contra la Corrupció
La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, ha registrat una Proposició No de Llei (PNLL) en les Corts Valencianes que insta el Consell a sumar-se a la Campanya de les Nacions Unides contra la Corrupció, “posant en marxa les mesures que en ella s’estableixen, sent una de les principals la reproducció, en els mitjans de comunicació de titularitat pública valencians, del material audiovisual produït en el marc de l’esmentada campanya”, recull la iniciativa.

La parlamentària d’esquerres ha recordat que l’Estat espanyol signà la Convenció de les Nacions Unides contra la Corrupció el 16 de setembre de 2005 i la ratificà mitjançant instrument de ratificació el 9 de juny de 2006. Així, per a Albiol, resulta fonamental que “en la terra de Carlos Fabra, del Bigotes, de Blasco, Castedo i la llarga llista pudenta de presumptes corruptes, cal recordar els instruments que les Nacions Unides proposen per a lluitar contra aquesta xacra”.

La PNLL de la formació d’esquerres proposa també que els mitjans públics valencians emeten el material audiovisual de la campanya de l’ONU. Així, Albiol ha reptat al president de la Generalitat, Alberto Fabra, a votar a favor: “L’actitud passiva i desastrosa de Fabra amb els presumptes corruptes contradiu tots els principis democràtics moderns i, fins i tot, les recomanacions de l’ONU”, conclou la diputada d’EUPV.

Comparteix

Icona de pantalla completa