Diari La Veu del País Valencià
PSPV – Els ciutadans d’Algemesí inscrits en el cens podran votar diumenge que ve 9 de març
MÉS DE MIG MILER DE CIUTADANS D’ALGEMESÍ VOTARAN EN LES PRIMÀRIES DEL PSPV

Les ganes de participar en l’elecció del pròxim President de la Generalitat ha mogut la responsabilitat política de moltes persones que volen i saben que el Govern va a canviar de color.

La gran quantitat de gent que s’ha mobilitzat per a participar en aquestes primàries ha sorprès als propis socialistes que no hem pogut arribar a tots els llocs per falta de mitjans però que, així i tot, hem superat amb escreix les nostres millors expectatives.

Els ciutadans d’Algemesí, farts dels governs del PP, han decidit que és hora de provocar el canvi en la Generalitat i s’han bolcat amb aquestes primàries socialistes que elegiran al pròxim President.

La Secretària General, Marta Trenzano, ha assegurat que “a aquestes hores ja ningú dubta que el pròxim President Valencià serà socialista. El PSPV ha demostrat amb escreix que ha recuperat l’oremus, la capacitat de mobilitzar i, sobretot, les ganes de guanyar. Tot açò és fruit del gran treball que l’adreça del partit que encapçala Ximo Puig ha realitzat aquests dos últims anys”.

Per a Trenzano “aquestes primàries són un valor fonamental per a fer possible la regeneració democràtica que necessiten la nostra societat i les nostres institucions. Els partits polítics, tal com els hem entès fins ara, s’havien convertit en organitzacions hermètiques que no sempre estaven en connexió amb la societat. El PSPV ha decidit trencar motles i comptar amb els ciutadans per a decidir qui serà el seu líder mentre uns altres segueixen recorrent al “dedazo”. Atenent al resultat sembla que, per fi, el PSPV ha tornat per a quedar-se”.

Els ciutadans d’Algemesí inscrits en el cens podran votar diumenge que ve 9 de març en la seu socialista de la calle Muntanya des de les 10 del matí fins a les 8 de la vesprada.

PSPV Algemesí

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa