Diari La Veu del País Valencià
Més de 550 xativins participarán en l’elecció del candidat del pspv
més de 550 xativins participarán en l’elecció del candidat del pspv a presidir la generalitat valenciana

Cerdà (PSPV): “els socialistes valencians impulsem un procés pioner a Espanya, i a Xàtiva la xifra de ciutadans que votaran han superat les expectatives”

Un tatal de 550 xativins i xativines participaran en l’elecció del candidat del PSPV a presidir la Generalitat Valenciana dins del procés de primàries obertes, iniciativa que permet als valencians participar en una experiència que és pionera al conjunt d’Espanya.

“Ha sigut una xifra que ha superat les nostres expectatives”, ha afirmat el líder del PSPV de Xàtiva, Roger Cerdà, i que “demostra la gran acollida i les ganes de canvi que té la ciutadania”. Les primàries obertes “demostren que els socialistes escoltem a la gent, i la ciutadania ha entés el nostre missatge, per això ha demostrat que vol implicar-se en l’elecció del que pot ser el pròxim President de la Generalitat”.

Un “augment de la democràcia” i una “obertura dels partits polítics a la societat” és el que suposen les primàries, com ha explicat Roger Cerdà, “així ho reclama la ciutadania, i el partit que no ho entenga patirà el rebuig de la societat”, apunta el secretari general del PSPV de Xàtiva.

Cerdà ha volgut donar les gràcies als ciutadans que s’han volgut comprometre en la regeneració democràtica del País València. Assegura així que “la votació del candidat del pròxim 9 de març és el primer pas cap a l’inici d’una nova època que superarà la del PP, que ha enfonsat l’economia i la moral dels valencians, per donar pas a un nou temps on la prioritat sempre serà el benestar dels ciutadans”.

Finalment Roger Cerdà recorda que la votació del pròxim diumenge 9 de març tindrà lloc entre les 10 i les 20h de forma ininterrompuda a la seu del PSPV de Xàtiva al carrer Caldereria n. 23, i que el recompte dels vots serà públic.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa