Diari La Veu del País Valencià
Els alginetins participen en la Cooperativa Elèctrica d’Alginet
El divendres, multitud de veïns i veïnes d’Alginet i de diferents poblacions de la Ribera van participar en les variades activitats que la Cooperativa Elèctrica d’Alginet programa cada any dins els actes de les festes majors. Un dia que comença a les 9 del matí amb una cercavila a càrrec de la Societat Artística Musical d’Alginet per a continuar amb la gran festa infantil amb tallers, jocs i activitats d’animació. En el mateix punt de trobada es va realitzar, per part del president de la CEA, Salvador Escutia, el sorteig de 25 bicicletes entre els assistents.
En finalitzar el matí la festa es va traslladar a la nau de la CEA on els més de 800 assistents van poder dinar una paella gegant. El dinar va finalitzar amb música i ball. Escutia explicava que “ el dinar, des de que es va començar a fer fa 15 anys ha canviat varies vegades d’ubicació, plaça de la constitució, poliesportiu, hort de Feliu, per a acabar fent-lo a les naus de la CEA. És un dinar molt esperat per la gent ja que es un moment de gaudir d’un bon plat de paella i de bona companyia”.
El dia va continuar a l’Hort de Caramanxel on es va gaudir d’una exhibició hípica. A les 21.30 h era el moment de repartir al llarg de tota la carretera el cacau, vi, papes i beguda per a que veïns i veïnes gaudiren de l’últim sopar de carretera del 2016.
Per finalitzar la nit, a les 23.30 h va ser el moment de començar la XII edició del gran Concurs de “ Mantó de Manila” a la plaça de la Constitució. Aquest any s’han presentat més de 420 parelles al concurs, una xifra que supera a les d’edicions passades. Al final de la nit, Amparo Bosch va ser la guanyadora del millor mantó de Manila actual, Elisa Galvo al més antic i Maria Rosa Roig al millor mantó de la revetla. El jurat estava format per Iñaki Verschraege, productor de TV i director del programa Revista de Sociedad de Levante TV, Amelia Delhom, Interiorista, Carmen Alcayde, presentadora de TV i escriptora, Ángeles de Miguel, indumentarista Vintage, Donís Salvador, presentador de TV i cantant, Álvaro Moliner, indumentarista i Salvador Escutia, president de la CEA.

Comparteix

Icona de pantalla completa