Diari La Veu del País Valencià
Presidència de la Generalitat es gasta dos milions en publicitat institucional

RedactaVeu / València

Ignacio Blanco, diputat d’EU, ha desvelat que Presidència de la Generalitat es gasta dos milions d’euros en publicitat institucional. Així, Blanco assenyala que “no és possible que en els moments que vivim, amb els deutes acumulats del Consell amb desenes de col·lectius de tot tipus, i en plena crisi econòmica, es continue gastant els diners de tots els valencians en campanyes d’imatge, que a més, no especifiquen el seu contingut fins que s’han gastat els diners, i que al final el que busquen és amagar la terrible gestió d’un govern que fa aigües per tots els costats”.

Blanco assegura: “No sabem ja que més fa falta perquè el govern del PP aplique l’austeritat on toca i deixe de malbaratar els nostres diners en campanyes que presenten una imatge fantasiosa de la seua gestió”.

El parlamentari denuncia que el grup d’esquerres ha exigit explicacions en reiterades ocasions sobre el contingut d’aquestes campanyes, i el Consell s’ha negat a donar resposta.

“Al final el que comprovem és que es gasten els diners publicitant, per exemple, unes polítiques socials que, en la realitat, són absolutament deficients, com denuncien els afectats d’aquestes pels impagaments que pateixen”, explica.

La licitació, publicada en el DOCV el passat 27 de juny destina quasi dos milions d’euros en diferents accions de comunicació, campanyes, publicitat i promoció de la Generalitat en mitjans de comunicació.

Blanco considera “indecent que en l’actual moment de crisi econòmica i de dificultats financeres de la Generalitat, no se suprimisquen aquestes despeses i s’invertisquen els recursos en polítiques socials, que són les que veritablement ho necessiten”.

Comparteix

Icona de pantalla completa