Diari La Veu del País Valencià
Croada del PP contra els interins
RedactaVeu / València

Josep Maria Pañella, diputat de Compromís dubta així de la legalitat d’unes pràctiques que serien perfectament denunciables en una empresa privada i ha anunciat “l’adhesió de Compromís a totes les seues protestes i concentracions que han fet i faran els interins per a demostrar una il·legalitat i per a evidenciar que el PP els maltracta perquè té una croada oberta per acabar amb el sistema educatiu públic”.

Des que es va promulgar el Decret de Vela (1/2012), els interins amb vacant eren cessats en el mes d’agost quan acaba el curs escolar i el següent lloc de treball se’ls adjudicaria al juliol.

Però els cessaments d’aquest any s’han avançat i són un total de 6.000 docents interins els que hauran de sol·licitar l’atur i esperar a obtenir un lloc de treball en les adjudicacions del mes de juliol, que tindrà efecte a 1 de setembre.

A més, Compromís ha denunciat que el càstig a l’educació pública s’ha convertit en una constant ja que a la dificultat d’obtenir vacant s’ha d’afegir “la croada de la consellera Català i de tot el PP contra les escoles públiques valencianes i més concretament amb el professorat interí que és el que més accentuadament pateix la crisi”, ha sentenciat Pañella.

Comparteix

Icona de pantalla completa