Diari La Veu del País Valencià
Presentació del nou col·lectiu d’EU a Carcaixent
EU PRESENTA EL SEU NOU COL·LECTIU A CARCAIXENT, AMB L’ASSISTÈNCIA DE LA DIPUTADA ESTHER LÓPEZ BARCELÓ
El nou col·lectiu d’EU-Carcaixent es presenta el pròxim divendres dia 7, amb l’assistència d’Esther López Barceló diputada en les Corts Valencianes. Amb motiu del dia de la Dona Treballadora, després de l’acte de presentació tindrà lloc una xarrada-debat sobre la llei de l’avortament i l’augment de les desigualtats entre gèneres.

Mar Palomares, portaveu de Joves d’EUPV-Carcaixent i membre del nou col·lectiu d’EUPV-Carcaixent: “des d’EU fem una crida a la ciutadania perquè és l’hora de comprometre’s, de transformar la realitat. Des del nou col·lectiu d’EU volem obrir un diàleg en totes les entitats socials del nostre poble així com a tota la ciutadania compromesa i fer possible que hi haja una veu d’esquerres en les institucions.”

A més a més, des del col·lectiu d’EUPV-Carcaixent s’ha organitzat una xarrada-debat amb Esther López Barceló sobre el nou avantprojecte de llei sobre l’avortament i com les retallades i la pèrdua de drets estan agreujant les desigualtats, també les de gènere.

L’acte de presentació es realitzarà en l’Antic Convent de les Dominiques de Carcaixent el divendres 7 de març a partir de les 19.00 h. i està obert a totes les veïnes i veïns que vulguen col·laborar.

Comparteix

Icona de pantalla completa