Diari La Veu del País Valencià
El PSPV de xàtiva celebra el dia de la dona treballadora
El PSPVde xàtiva celebra el dia de la dona treballadora amb una exposició de pintura de julia vercher estrela

L’exposició s’inaugura este divendres a les 19,30h a la seu del PSPV i posteriorment es farà un sopar amb tots els veïns que vulguen participar

Davant l’efemèride del dia 8 de març en el que se celebra el Dia de la Dona Treballadora, el PSPV ha organitzat una exposició de pintura amb obres de l’artista Julia Vercher Estrella. La pintora, llicenciada en Filosofia i Lletres, Filologia francesa, italiana i catalana, graduada social, dona, mare, treballadora i lluitadora, és “un exemple de la dona progressista i de la importància de l’educació en valors d’igualtat i solidaritat”, ha manifestat la regidora socialista Xelo Angulo.

L’exposició s’inaugurarà este divendres 7 de març a les 19,30h a la seu del PSPV de Xàtiva al carrer Caldereria, i es podran veure les obres de Julia Vercher en les que es mostren tot tipus de paisatges, retrats i figures, però especialment retrata els anys 20. En l’acte es farà un vi d’honor i a continuació un sopar de baixbraç de germanor entre els assistents.

Xelo Angulo ha recordat que des del partit socialista cada any “reivindiquem i celebrem el Dia de la Dona treballadora” i lamenta que este any per primera vegada en molt de temps l’Ajuntament de Xàtiva no aprovarà un manifest conjunt de tots els partits per reivindicar a les dones. Angulo recorda que “el PP ha volgut imposar un manifest unilateral sense consens, en el que no es reconeix un dret fonamental de les dones com és la llibertat de decidir sobre el seu propi cos, rebutjant la reforma de la Llei de l’Avortament que han fet Gallardón i Rajoy”.

La regidora del PSPV recorda a més que “la igualtat ha avançant al llarg dels anys de democràcia amb lleis impulsades per governs socialistes com la d’igualtat, la llei de matrimoni entre persones del mateix sexe o també la llei integral contra la violència de gènere”. No obstant afegeix que, com ha posat de manifest l’últim informe de la Unió Europea, 1 de cada 3 dones europees pateixen maltractaments, fet que “no ens ha de deixar impassibles a ningú, i els socialistes serem els primers en combatre esta xacra social com han fet sempre”.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa