Diari La Veu del País Valencià
La 5a Fira SOC d’Alginet obri les seues portes
El director general de comerç, Nacho Costa, va ser l’encarregat d’inaugurar aquesta Fira

A ritme de batukada s’obria la 5a Fira SOC d’Alginet. Una fira que es consolida i que este any ha passat de 14 expositors a casi 40. Ahir divendres, a les 7 de la vesprada, el director general de comerç, Nacho Costa, acompanyats per la regidora de comerç, Paula Llorca, l’alcalde, corporació municipal, el president de Fedalcis i la presidenta d’ACEAL, Inma Pavia van ser els encarregats de visitar cada un dels estands i conèixer de primera mà tot allò que els comerços d’Alginet, i alguns de fora, exposen. Maquinaria agrícola, empreses del descans, alimentació, roba, decoració, viatges, i un bon grapat d’ofertes en cada un dels expositors.

Inaugurada la fira, passades les 9 de la nit més de 700 persones es va donar cita per a gaudir de la primera passarel·la de la Fira SOC. Una passarel·la solidaria ja que l’entrada simbòlica anava destinada íntegrament a l’associació de lluita contra el càncer. En la passarel·la conduïda per el presentador i expert en moda, Josep Lozano, es va poder vore roba esportiva, casual, de cerimònia i per a tots els públics. Tancava la passarel·la la dissenyadora d’Alginet, Laura Alemany que amb la seua marca Daluna va mostrar als assistents la nova col·lecció per a l’estiu del 2017.
Hui dissabte la Fira obrirà les seues portes a les 11 del mati. Al llarg de tot el dia hi haurà animacions infantils, mims amb Carles Castillo, mags com Luis La Font, Alex André i Mago Ati2. A les 23 h serà el moment de gaudir del concert que oferirà el grup d’Alzira Leukoners amb la seua música Celta. La fira tancarà les seues portes el diumenge de vesprada.

Comparteix

Icona de pantalla completa