Diari La Veu del País Valencià
La Cooperativa Elèctrica d’Alginet competirà per optar als contractes de la GV
La Cooperativa Elèctrica d’Alginet competirà per optar als contractes de la Generalitat Valenciana

“Estem jugant a el màxim nivell i cal anar poc a poc. Aspirem a un contracte de 2 o 4 milions” explicava Salvador Escutia, president de la CEA

El dilluns 24 d’octubre la Generalitat Valenciana notificava a la Cooperativa Elèctrica d’Alginet que era una de les empreses elegides per a poder optar als contractes de subministre energètic de l’administració.

La CEA es va presentar al procés de selecció junt a altres companyies i ha estat seleccionada junt a Iberdrola, Gas Natural i EDP Energia per a poder licitar els contractes de la Generalitat Valenciana. La Generalitat els ha fragmentat per a que així, companyies de tamany més menut puguen optar. Una iniciativa que Escutia aplaudia ja que,“ de no ser així no haguérem pogut optar a este nivell”.
De les quatre companyies seleccionades, la Cooperativa Elèctrica d’Alginet ha quedat la primera. Salvador Escutia, president de la CEA explicava que la raó de quedar primers és “ l’origen de l’energia de la cooperativa que és 100% renovable i amb la màxima qualificació en l’etiquetatge”.

Les 4 comercialitzadores elegides seran les úniques que podran optar als 42 lots que engloba l’abastiment dels diferents punts de consum energètic de la Generalitat Valenciana. Per al president de la CEA “ aspirem a quedar-nos un contracte d’entre 2 i 4 milions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa