Diari La Veu del País Valencià
Desenes d’interins protesten per l’acomiadament de 6.000 professors
Desenes de docents interins s’han concentrat aquest matí a les direccions territorials d’Educació d’Alacant i Castelló i davant el SERVEF de Baró de Càrcer a València per a denunciar, novament, l’acomiadament de tot el personal interí, uns 6.000, per aplicació del decret Vela per segon any consecutiu.

També han mostrat el rebuig al nou acord de professorat interí, que ja s’està aplicant, i que comporta la pèrdua del lloc en la borsa de 1.400 docents interins aquest mes de juliol. Aquest professorat no podrà participar en els actes d’adjudicació de juliol, que han començat hui en el cos de mestres (fins al dia 5) i, per tant, no obtindran vacant per al curs que ve, tal com ha denunciat el Sindicat des de la signatura de l’acord.

Les concentracions les han convocades la Coordinadora de Professorat Interí i STEPV, que continuaran convocant accions durant el mes de juliol. En concret, s’està preparant una jornada el pròxim 13 de juliol per a valorar el curs i planificar noves accions. Es preveuen també accions a finals de mes quan es publiquen les adjudicacions per al curs que ve.
Concentració a Alacant
El President de FAPA-València i el portaveu del Sindicat d’Estudiants han donat suport a les concentracions i han assistit a la de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa