Diari La Veu del País Valencià
Bastidas queda en evidència no defensant els Ajuntaments valencians enfront del govern de Rajoy
Segons Compromís per Alzira, Bastidas queda en evidència no defenent als Ajuntaments valencians front el govern de Rajoy

Gómez: “L’Alcaldessa d’Alzira votà en contra de recòrrer la reforma local de Rajoy. És inadmissible donat que és la presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Almenys el PP votà a favor de reclamar el deute històric del govern de l’Estat i d’una moció per la celebració dels 30 anys de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià”.

El PP d’Alzira, amb Elena Bastidas al seu front, dona una de calç i una altra d’arena. Em referisc als Plens que celebrarem al mes de febrer, un ordinari i un altre extraordinari.

Començant amb el Ple ordinari, hem de valorar positivament que hi haja una moció consensuada per tots els grups municipals i, per tant, aprovada per unanimitat sobre la celebració dels 30 anys de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià. Però el PP, després, al mateix Ple, quedava en evidència. Perquè presentàvem amb caràcter d’urgència una moció presentada en temps i forma condemnant l’atac sofert pel President de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua arran de la polèmica del Diccionari editat per aquesta entitat i la qual no va voler ser tractada pel vot contrari de l’equip de govern.

En quant al Ple extraordinari, també hem de valorar positivament el fet que es votara amb caràcter unànim una moció de Compromís per Alzira per tal de demanar a la Generalitat Valenciana que reclame al Sr. Rajoy el deute històric que manté el govern estatal amb els valencians i valencianes.

Però el PP i en particular Elena Bastidas, va quedar de nou en evidència. El Ple Extraordinari va ser sol·licitat pels grups municipals de l’oposició per tal que l’Ajuntament aprovara adherir-se al recurs davant el Tribunal Constitucional contra la reforma de l’Administració local que ha imposat Mariano Rajoy i pel qual perillen serveis que presten els Ajuntaments.

Doncs bé, sense entrar al debat ni intervindre en aquesta qüestió, el PP tornà a votar en contra. Diem que Elena Bastidas queda en evidència pel fet que actualment ostenta la presidència de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Des de Compromís per Alzira considerem que açò és una mostra més que els polítics del PP posen davant els interessos partidistes als dels ciutadans i ciutadanes, en aquest cas dels Ajuntaments valencians que se suposa que hauria de defensar la persona que els representa.

Compromís per Alzira

Comparteix

Icona de pantalla completa