Diari La Veu del País Valencià
Llíria – Debat dels candidats i candidates a les #PrimàriesCompromís
COMPROMÍS TANCA EL CENS I COMENÇA UN CICLE DE DEBATS PER COMARQUES AMB ELS SEUS CANDIDATS

Els candidats a cap de llista i a la resta de la llista donaran a conèixer les propostes de la Coalició de cara als pròxims comicis al Palament Europeu.

El diumenge acabà el termini per a registrar-se i poder participar en les primàries de la Coalició Compromís per a triar candidats a les eleccions al Parlament Europeu, el cens estarà format finalment per 11.577 persones.

El portaveu comarcal de Compromís al Camp de Túria, Paco Garcia Latorre, ha anunciat que la Coalició farà un “Debat” públic i obert a la ciutadania entre els candidats i les candidates a les #PrimàriesCompromís a la localitat de Bétera. Serà el pròxim dimecres dia 12 de març, a les 19:30 hores en el Saló de Plens del Castell de Bétera.

Segons Garcia, els candidats plantejaran com apropar Europa a la ciutadania, així com van a defensar des de les institucions del Parlament d’Estrasburg els interessos dels valencians, com fer front a les polítiques d’austeritat i l’austericidi, la prohibició del fraking o la política agrària comú, entre altres temes d’interès general.

El portaveu comarcal de Compromís apunta que, ests #PrimàriesCompromís són les primeres que realitza una coalició en tot l’estat espanyol, on no sols es podrà triar al cap de llista, sinó a les persones que han d’integrar la resta de la llista. Estem innovant en les formes de fer política, amb una participació directa i donant entrada a joves majors de 16 anys.

Paco Garcia anima a assistir a tothom a este debat dels candidats i candidates a les #PrimàriesCompromís, per a conèixer en primera persona a les persones que es presenten i les propostes que ens ofereixen.

Compromís Llíria

Comparteix

Icona de pantalla completa