Front comú amb patronal i sindicats per a crear ocupació en la construcció

La Federació de Construcció, Fusta i Afins de CCOO PV (FECOMA) ha aprovat una resolució en la qual demana inversió pública per a dinamitzar l'activitat
7 juliol 2013 01:00h
RedactaVeu / València
 
La resolució consta de set punts, en els quals s'exigeix als governs autonòmics i a l'estatal la implementació d'inversions que activen al sector, de manera que comence a crear ocupació.
 
Així mateix, el document reclama l'abonament dels deutes de l'Administració a les empreses, perquè aquestes puguen disposar de liquiditat i realitzar inversions.
 
En les pròximes dates, FECOMA CCOO PV presentarà aquest document a les diferents organitzacions patronals i sindicals amb l'objectiu de fer un front comú i mobilitzar el sector de cara al pròxim mes de setembre.
 
Entre altres qüestions, la resolució de CCOO inclou propostes com l'aposta per la rehabilitació, ajudes al lloguer d'habitatges públics o col·laboració del sector públic i privat en infraestructures.
 
Resolució:
 
1.- Reactivació de la inversió pública.
 
2.- Impuls a la concertació social en matèria de salut i seguretat.
 
3.- Aposta per la rehabilitació.
 
4.- Incentiu a la col·laboració entre el sector públic i el privat en infraestructures.
 
5.- Ajudes al lloguer d'habitatges públics.
 
6.- Promoció d’acords de col·laboració entre col·legis professionals, organitzacions patronals i sindicals amb l'Administració.
 
7.- Dignificació dels treballadors del sector, amb el compliment de drets i condicions.


 
next