L'ajuntament d'Algemesí menteix negant la titularitat d'una carretera

10 març 2014 01:00h
CONSELLERIA ENS CONTESTA QUE FA 19 ANYS QUE ES MUNICIPAL I QUE LA REPARACIÓ DE LA MÀQUINA DE LA CV-5120 CORRESPON A L’AJUNTAMENT

MÉS ALGEMESÍ es declara farta de tenir que suportar les continues mentides i manipulacions de l’equip de govern, fins i tot en les coses més simples i evidents. L’acorralat equip de govern municipal utilitza sistemàticament la mentida per encobrir la seua nefasta, ineficaç o inexistent gestió, fins i tot quan sabem que els anem a descobrir.

El passat dia 7 de gener anunciarem que MÉS VEU JOVE repararia, altruistament i sense que li costé cap euro al contribuent, la màquina-escultura que es troba a l’entrada d’Algemesí, posant aquest fet en coneixement de l’Ajuntament. El dia 14 de gener l’Ajuntament ni ens autoritzà ni ens denega dita actuació en tant que la “travessera de la CV-512 al seu pas pel nucli urbà d’Algemesí correspon a la Direcció General d’Obres Públiques i que tota intervenció en el mobiliari d’esta travessera ha de ser autoritzat prèviament per la dita entitat”.

Per tal d’evitar-nos problemes sol·licitàrem autorització a la Conselleria d’Obres Públiques. Cal dir que, a més de sol·licitar autorització pel canal habitual, ens posàrem en contacte amb els tècnics de la Conselleria que es quedaren astorats per la resposta de l’Ajuntament, donat que l’Ajuntament d’Algemesí és titular de la CV-5120 (que comença en el creuament del camí de la Creueta) fa 19 anys. Existeix una notificació que la Conselleria envià a l’Ajuntament del 22 de maig de 1995 (Registre d’Eixida 22399) comunicant-li que eixa travessera passava a ser de titularitat municipal. De fet el passat 20 de febrer el cap del Servei Territorial de Carreteres ens contestà que remetia la nostra petició a l’Ajuntament d’Algemesí “per ser el titular de la carretera afectada”.
Finalment l’Ajuntament no ha tingut més remei que reconèixer –implícitament- que ens ha mentit i el passat 14 de febrer, en tant que titular de la carretera, ens denega l’autorització d’agençar la màquina situada en la CV-5120 i ens comunicà que ho ell faria pròximament dintre del pla d’ocupació municipal. És difícil fer política enfront d’uns governant que menteixen més que respiren, i que ho fan en coses tan simples com aquestes.

MÉS ALGEMESÍ està fart de tenir que combatre la política de continues mentides i intoxicacions informatives a que ens sotmeten els populars d’Algemesí. Front a la política de la transparència que practica MÉS ALGEMESÍ l’equip de govern oposa la política de la mentida i l’engany. Certament resulta pueril la seua estratègia. Fa 19 anys que està publicat al DOGV que eixa carretera és municipal, i nosaltres ho sabíem quan ho sol·licitàrem. Sabien que això tard o d’hora es sabria, i malgrat tot ens han mentit.

Per això demanem dues coses a l’equip de govern. Primera que deixa de basar la seua política en la mentida i l’engany i aposten per la transparència i l’honestedat. I segona que complisquen les seus promeses. En juny de 2011 ja demanàrem que agençaren eixa màquina que tant mal imatge del poble dóna al visitant. En aquell moment ja se’ns digués que no aprovaven la moció perquè anaven a arreglar-la. Dos anys i mig després continua igual, continua donant una mala imatge del poble, o millor dit dels seus governants que és en última instància a qui retrata eixe abandonament. L’estat lamentable d’eixa màquina sobretot el que demostra és que tenim el pitjors gestors al front de l’Ajuntament.

Esperem doncs que deixen ja de mentir i que complisquen les promeses, que és el mínim que poden fers uns polítics honestos. Esperem també que es plantegen, tal i com els hem suggerit, si no seria més convenient retirar eixa màquina del lloc on està per qüestions de seguretat, opció que seria la que MÉS ALGEMESÍ preferiria.

MÉS ALGEMESÍ
imatge
next