Diari La Veu del País Valencià
Xàtiva – ‘tot un èxit’ la participació de la ciutadania en les primàries que mostren el canvi
El pspv de xàtiva considera “tot un èxit” la participació de la ciutadania en les primàries que mostren el canvi

Cerdà (PSPV): “ha sigut un èxit de la democràcia participativa que volem els socialistes, i un pas més cap al canvi que es farà a la Generalitat i a Xàtiva”

El procés de primàries ha sigut “tot un èxit” de participació a Xàtiva, amb un total de 412 participants, el que suposa el 76,2% dels inscrits en el que ha sigut el primer procés de primàries obertes a la ciutadania en general. D’esta forma s’ha manifestat el secretari general del PSPV de Xàtiva, Roger Cerdà, qui a més ha afegit que “amb esta festa de la democràcia que ha alçat a Ximo Puig com a candidat socialista, es dóna una primer pas cap al canvi de govern en la Comunitat Valenciana, i que també anirà acompanyat amb un canvi de govern a Xàtiva”.

Així Cerdà ha explicat que en els resultats finals Ximo Puig ha obtingut 334 vots (el 81,06% de la participació), mentre que Toni Gaspar ha tingut el suport de 74 vots (el 17,96%). “La ciutadania ha sabut que era la protagonista en esta elecció, perquè hem donat la veu a tots els que han volgut opinar”, assegura el líder socialista de Xàtiva que ha afegit que “com va dir el propi Ximo Puig, després de les primàries el PSPV és més gran i més democràtic”.

La participació a Xàtiva ha demostrat, ha declarat Roger Cerdà, que “el nostre és un partit viu, implantat en la societat i preparat per protagonitzar el canvi polític que la nostra ciutat necessita i que es produirà en les pròximes eleccions municipals”. El PSPV ha demostrat així que “és un partit fort, renovat i amb suport de la ciutadania, amb noves idees davant un PP d’Alfonso Rus dividit, desmotivat i sense recanvis, i amb l’alcalde pensant més en futbol que en treballar pels seus veïns”.

Ximo Puig es “un líder legitimat per aquells que creuen en el projecte, amb el suport de la ciutadania que creu en la democràcia i no en la imposició”, afirma Roger Cerdà, que afegeix que “el suport cada vegada major de la societat ens fa creure que el canvi cap a una època millor està cada volta més a prop”.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa