Diari La Veu del País Valencià
Alginet – Ruta de l’Aigua
L’Ajuntament d’Alginet mostra el seu compromís amb el projecte de la Ruta de l’Aigua

L’Ajuntament d’Alginet va acordar en l’últim ple municipal adherir-se a la “Ruta de l’Aigua”, iniciativa llançada per la Sèquia Reial del Xúquer i que té com a finalitat donar a conèixer el ric patrimoni hidràulic i cultural de la Sèquia Reial.

Amb l’acord favorable de tots els grups representats al consistori d’Alginet, es posaran en marxa els tràmits per a considerar bé de rellevància local tots els bens i infraestructures hidràuliques de la Sèquia Reial que estiguen al terme d’Alginet, com ara el Cano dels Algadins.

El projecte proposat per la Sèquia Reial pretén l’aprofitament dels 54 km de la via de servei que transcorre a la vora de la Sèquia Reial per crear una ruta per a ciclistes i vianants que pose en valor la importància mediambiental, cultural, turística i econòmica que esta sèquia té per a la comarca de la Ribera.

L’Ajuntament d’Alginet es compromet a promoure l’adhesió al projecte de totes aquelles associacions culturals, esportives, ecològiques i de participació ciutadana del poble que ho estimen oportú, així com sumar-se a la sol·licitud de finançament prioritari de totes les obres que siguen necessàries per a dur a terme este projecte.

Comparteix

Icona de pantalla completa