Diari La Veu del País Valencià
Banderes a mig pal per les víctimes del metro

RedactaVeu / València

Francesc Signes ha explicat que es tracta de mostrar un “gest institucional en senyal de duel i memòria per les 43 víctimes mortals” per part dels ajuntaments valencians. Al mateix temps, ha recordat que fins al moment ningú ha assumit cap responsabilitat política per la greu tragèdia, que s’haguera pogut evitar amb tan sols unes balises. Per al diputat socialista aquesta “data no pot passar inadvertida” i ha assenyalat que “les institucions públiques han de contribuir a recordar”.

En aquest sentit, els socialistes van impulsar també en el Congrés dels Diputats una declaració institucional per a “fer visible la situació de les víctimes enfront de l’oblit i el silenci que han patit i, d’aquesta manera, recordar els morts, ferits i les seues famílies i amics”.

Per açò, ha advertit que “encara seguim a l’espera que el PP decidisca si dóna suport o no a aquesta declaració i s’aprove per unanimitat”.

L’Alcúdia tindrà demà, 3 de juliol, les banderes a mig pal

Demà, 3 de juliol es compliran set anys del terrible accident de MetroValencia en el que van perdre la vida 43 persones.

L’ajuntament de l’Alcúdia considera que la data no pot passar inadvertida i que han de ser les pròpies entitats públiques les que contribuïsquen a recordar-ho, motiu pel qual des de demà a les 8 del matí i durant tota la jornada, ondejaran a mig pal les banderes de la casa consistorial.

La Junta de Govern Local aprovà el passat 19 de juny recolzar la proposta presentada en este sentit pel portaveu del grup Municipal Socialista, Josep Lluís Millo Vallés.

Comparteix

Icona de pantalla completa