Diari La Veu del País Valencià
Baldoví, ‘avergonyit’ per l’actitud del PP amb les víctimes de Metrovalencia
EFE / València

Coincidint amb l’aniversari de l’accident que es compleix demà, Baldoví ha començat la seua intervenció en el debat sobre l’últim Consell Europeu recordant les paraules de la presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, que s’ha reconegut ‘avergonyida’ per la corrupció.

“Vergonya” és el sentiment que provoquen les “reaccions del PP valencià amb els familiars de l’accident”, ha dit Baldoví, exhibint en la tribuna una samarreta negra que ressalta les tràgiques xifres que va deixar el sinistre: “43 morts, 47 ferits”, dels quals hui hi ha “zero responsables”, ha dit.

Baldoví ha demanat a Rajoy que no permeta que el PP valencià “seguisca avergonyint, ignorant i insultant a aquestes famílies” i que com a president dels populars faça el possible perquè “d’una vegada per sempre” es duga a terme una investigació i els responsables donen la cara.

En vespres de l’aniversari de l’accident, el PSOE també ha plantejat a la resta de grups que la Cambra aprove una declaració institucional per recordar les víctimes del que ha sigut el major sinistre de metro succeït a l’Estat espanyol, del qual demà, 3 de juliol, es compleixen set anys.

No obstant açò, fonts parlamentàries, han explicat que sembla difícil que en el ple de hui, que al matí debat les conclusions del Consell Europeu i a la vesprada el sostre de despesa, puga aprovar-se aquesta declaració.

Comparteix

Icona de pantalla completa