Debat sobre el canvi de polítques a la UE a Alacant

18 març 2014 01:00h
Els candidats a les primàries de Compromís debaten sobre el canvi de polítiques a la Unió Europea
 
Els cinc candidats a cap de llista per a la candidatura de Compromís a les eleccions europees, que celebrem el pròxim 25 de maig, han debatut hui a Alacant sobre el canvi de polítiques que ha de produir-se a l’administració europea per tal de garantir una vertadera justícia social, una major democràcia, un model sostenible de territori i un impuls a l’economia productiva.
 
Julià Àlvaro, Isabel Martín, Pedro Sánchez, Jordi Sebastià i Enric Bataller han tingut l’oportunitat d’explicar durant l’acte, que ha tingut lloc a la Seu Universitària d’Alacant, les seues propostes per acabar amb l’austericidi i exigir un canvi de rumb que garantisca polítiques centrades en les persones.
 
En este acte de primàries, en el que ha estat també present la diputada Mireia Mollà, han participat al mateix temps els candidats a la resta de la candidatura proposada per Compromís, que també seran triats per estes primàries que s’han obert a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys. Els candidats a la resta de la lista, a més de Martín, Sánchez i Àlvaro, són: Dolores Ripoll, Pilar Calpena, Vicente Torres, Josep Miquel Aparicio, María Luz Monllor, Joana Pascual, Anna Climent, Anna Perpinyà, Mònica Àlvaro, Antonio García, Albert Furió, Vicent Xavier Vila, Carles Pineda i Reis Gallego.  
 


L'acte va comptar amb un bon nombre d'assistents
 
Cal recordar que les persones inscrites al cens de primàries de Compromís, un total de 11.577, poden votar del 14 al 20 de març per correu, del 17 al 19 poden fer-ho per internet i el 21 de març poden fer-ho de manera presencial a les diferents seus. 

Compromís Alacant 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next