Cap de setmana intens en cultura i tradició

4 juliol 2013 01:00h
Dos concerts i la segona trobada de Dimonis a l’Alcúdia,TROBAFOC 2013, ompliran de música, festa, foc i tradició el primer cap de setmana de juliol.
 
El primer acte del cap de setmana tindrà lloc divendres 5 a les 11 de la nit , i forma part del cicle “A La lluna del Convent” que se celebra cada mes de juliol a les ruïnes del Convent dels Franciscans. Es tracta de l’actuació de l’Escola municipal de Tabal i Dolçaina i la Colla La Rosca.
 
Dissabte, els actes es succeeixen des de les sis i mitja  de la vesprada fins a la matinada:
A les 6:30, amb eixida al carrer Calvo Acació i final en la plaça del País Valencià, tindrà lloc la  Tabalada dels grups que acompanyen les colles de Dimonis i Diables que actuaran a la nit al TROBAFOC.
 
A les 8 de la vesprada, a la Casa de la Cultura,  Festival de Bandes Juvenils amb la participació de la Banda Juvenil Societat Artística Musical d’Alginet i la Banda Juvenil de la Filharmònica Alcudiana. Aquest concert és la tornada del celebrat dissabte passat a Alginet, dins de la X campanya d’intercanvis musicals organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.


L'escola de Tabal i Dolçaina en la fi de curs de l'any passat
 
A les 11:30 de la nit, en l’avinguda Antoni Almela, començarà el II TROBAFOC de l’Alcúdia. Un esdeveniment bianual en què enguany participen els Diables de la Plana (Castelló), els Diables de Castellbisbal
(Barcelona) i Els Dimonis Enroscats de l’Alcúdia
. 
 
El TROBAFOC anirà des del monument de la Música fins al monument de la Sènia, on es farà un final conjunt de les tres colles participants, finalitzant el la trobada amb un espectacle Piromusical

next