Diari La Veu del País Valencià
Compromís es reuneix a Muro d’Alcoi per conéixer les experiències sobre l’economia del bé comú
Representants de Compromís per Benidorm s’han reunit aquesta vesprada amb el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de Muro d’Alcoi, Vicent Molina, per a conéixer de primera mà les experiències del municipi sobre l’economia del bé comú i veure com es podria aplicar a Benidorm.

L’ Economia del bé comú és un projecte econòmic alternatiu al neoliberalisme, obert a les empreses que pretén implantar i desenvolupar una vertadera economia sostenible. La idea és aconseguir un bé comú municipal en què participen tots els empresaris del municipi o de la comarca i facen partícips als ciutadans. Aquest sistema econòmic, d’origen austríac i alemany, s’aplica actualment a Muro gràcies a l’impuls de Compromís.

Compromís per Benidorm ha compartit idees en matèria turística i altres aspectes que puguen millorar l’economia de Benidorm i ha creat importants sinergies amb el regidor de Muro de manera que es desenvolupe un pla de sistema econòmic del bé comú a la ciutat de la Marina Baixa i que siga viable en els pròxims anys.

Compromís per Benidorm

Comparteix

Icona de pantalla completa