Flors i indignació sobre la corba de la mort

L'Associació de Víctimes del Metro del 3 de Juliol ha realitzat a les 12.55, hora en la qual es va produir l'accident, una ofrena floral per a commemorar el seté aniversari de la tragèdia
3 juliol 2013 01:00h
RedactaVeu / València
 
El lloc de l'acte ha sigut al jardí situat just a la part de dalt d’on està la corba en la qual es va registrar el sinistre, a la cantonada dels carrers Sant Vicent-Rois de Corella.
 
Els assistents han guardat cinc minuts de silenci i han col·locat flors i rams per a recordar les víctimes del sinistre. Una representant de l'associació ha llegit un manifest en el qual s'afirma: “Ens costa seguir endavant dia rere dia sense vosaltres, sabent que el descarrilament es podia haver evitat… Era suficient amb programar la balisa que ja existia per a controlar la velocitat d'entrada a la corba”.
 
“El Govern Valencià va tindre l'oportunitat de depurar responsabilitats després de l'accident, i no ho va fer”…“És dur viure així, sense poder tancar la ferida que va produir la vostra pèrdua en els nostres cors… havent de justificar una vegada i una altra la nostra lluita”.
 
L'associació es reafirma en la seua labor: “Però encara que ens coste, necessitem continuar. Necessitem saber què va passar realment ací, en aquesta corba, aquell fatídic 3 de juliol de 2006”. La lectura del text ha acabat amb un emotiu comiat “fins ara, fins prompte, fins sempre”.
 

next