Diari La Veu del País Valencià
Flors i indignació sobre la corba de la mort
RedactaVeu / València

El lloc de l’acte ha sigut al jardí situat just a la part de dalt d’on està la corba en la qual es va registrar el sinistre, a la cantonada dels carrers Sant Vicent-Rois de Corella.

Els assistents han guardat cinc minuts de silenci i han col·locat flors i rams per a recordar les víctimes del sinistre. Una representant de l’associació ha llegit un manifest en el qual s’afirma: “Ens costa seguir endavant dia rere dia sense vosaltres, sabent que el descarrilament es podia haver evitat… Era suficient amb programar la balisa que ja existia per a controlar la velocitat d’entrada a la corba”.

“El Govern Valencià va tindre l’oportunitat de depurar responsabilitats després de l’accident, i no ho va fer”…“És dur viure així, sense poder tancar la ferida que va produir la vostra pèrdua en els nostres cors… havent de justificar una vegada i una altra la nostra lluita”.

L’associació es reafirma en la seua labor: “Però encara que ens coste, necessitem continuar. Necessitem saber què va passar realment ací, en aquesta corba, aquell fatídic 3 de juliol de 2006”. La lectura del text ha acabat amb un emotiu comiat “fins ara, fins prompte, fins sempre”.

Comparteix

Icona de pantalla completa