Diari La Veu del País Valencià
Compromís per Castelló posarà en marxa una Mesa Electoral per a les primàries
El portaveu de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha explicat que en la Mesa, que estarà ubicada al carrer Oviedo 3, podran participar militants i simpatitzants de Compromís de Castelló, Almassora, Benicàssim, Borriol i d’altes poblacions de la comarca.

El portaveu de Compromís per Castelló, Vicent Marzà, ha explicat avui que “demà divendres 21, des de les 18 fins les 21 hores, tindrà lloc la votació presencial de les primàries de Compromís per a les eleccions al Parlament Europeu. Després del vot electrònic, ara falta el vot presencial per tal de tancar aquest procés de democràcia directa que permetrà confeccionar la llista de candidats i candidates de Compromís”.

Vicent Marzà ha comentat que “en la Mesa de Castelló votaran les persones militants i simpatitzants de Compromís, a més de totes aquelles que s’hagen censat per a l’ocasió, dels municipis de Castelló, Almassora, Borriol i Benicàssim, a més d’altres poblacions de la comarca. Una oportunitat més per poder participar d’aquesta tria”.

El representant de Compromís ha afegit que “demà a la nit ja es coneixeran els resultats i es proclamaran les persones candidates. Tota una experiència innovadora i única al País Valencià, que permetrà que milers de persones puguen triar directament la composició de la llista de Compromís”.

Compromís Castelló

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa