Diari La Veu del País Valencià
Crevillent – Cal que expliquen el deute que tenim amb SELESA
Galvany: “si el govern de la dreta vol ser transparent que explique el deute que tenim amb SELESA”

El grup municipal EUPV-ERPV en relació a les declaracions per part del govern municipal sobre l’aplicació de la llei de transparència, ha manifestat que les intencions anunciades pel govern local no es corresponen amb la realitat del dia a dia de l’ajuntament.

En paraules del regidor de la coalició d’esquerres Daniel Galvany “si en realitat el govern del Partit Popular vol ser transparent pot començar a explicar als crevillentins, per exemple, quin deute exacte tenim amb l’empresa SELESA per la nau que l’empresa té en el terme municipal de Crevillent i construïda en terreny de titularitat municipal”. En este sentit, Galvany ha incidit que “si volen ser transparents han d’explicar també quant hem pagat d’eixe deute que tenim amb esta empresa, quant ens queda per pagar i de quina manera ho estem pagant tots els crevillentins”.

Per a Galvany “la transparència no és una paraula buida de contingut, al contrari, la transparència s’ha de demostrar en fets. I fets són –ha continuat Galvany- que facen un informe i un inventari també, per exemple, de tots els vehicles que han pagat els crevillentins amb matrícula i kilometratge inclosos que l’empresa de neteja utilitza per fer les seues activitats”. En este sentit, Galvany ha volgut recordar al govern local que “el grup municipal d’ EUPV-ERPV ha demanat diverses vegades esta informació de la qual encara no en sabem res”.

Per últim, referit a l’exemple que fa referència la regidora sobre la web municipal, si ens fixem en la pàgina de l’Ajuntament i entrem en el fitxer “robots” http://www.crevillent.es/robots.txt veiem com la web està predeterminada per a que no es puga buscar en Google, o qualsevol cercador, paraules com “gestion” o “declaración de bienes” que tinga a veure amb l’Ajuntament de Crevillent. Un exemple aclaridor.

L’Esquerra Crevillent

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa