Diari La Veu del País Valencià
Felip Santandreu participarà al Festival Ontijazz d’Ontinyent
RedactaVeu / Ontinyent

El Festival Ontijazz comptarà enguany amb grans artistes del Jazz de la talla del bateria Felip Santandreu, que va participar a la gira d’homenatge a Queen de la Queen Symphonic Rhapsody creada per One World Symphonic Orchestra, composada per músics internacionals que juntament amb la Rock Band van actuar per tot el mon fusionant els èxits més importants de la banda anglesa.

A més de amb Santandreu, es comptarà amb altres referents del Jazz Nacional com Francisco Blanco “Latino”, impulsor del jazz al País Valencià i referent a tot Espanya gràcies al projecte Sedajazz; Gemma Hernández, que pròximament gravarà un disc amb Coque Malla, Albert Palau o Gerard Vercher, entre d’altres.

Des d’Ad Libitum Lluís Muñoz es mostra orgullós de comptar per a aquesta ocasió amb consagrats músics valencians, molts d’ells professors del Taller de música moderna d’Ad Libitum, que posicionen aquest festival com a referent en el panorama musical del Jazz.

En paraules de Luis Martinez de Bamboo “convidem a tota la població d’Ontinyent a venir a aquestes nits dels dijous a partir de les 23.30 h. i gaudir de bona música en directe i de forma gratuïta”.

Per part de Jose Antonio Calabuig Oviedo, regidor de cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, ha hagut paraules d’agraïment a Ad Libitum i Bamboo perquè “en aquests moments difícils referent a pressupost es valora molt més les iniciatives d’emprenedors com la que fa ara possible una oferta cultural com la de Ontijazz”.

Amb motiu del Festival Ontijazz tindrà lloc el Seminari de Blues Ad Libitum del 29 de juliol al 2 d’agost, un seminari que conclourà amb una ‘Jam session’ divendres 2 d’agost a les 23.30 h. en Bambo.

Comparteix

Icona de pantalla completa