Diari La Veu del País Valencià
Óscar Briz nominat en dues categories als Premis Ovidi
El pròxim Dimarts 27 de Maig tindrà lloc la IX nit dels Premis Ovidi al teatre Micalet de València. El nostre veí Óscar Briz està nominat a les categories de Millor Disc de Cançó per Youth i Millor Cançó per Cant de Vicent. A l’álbum, el cantautor explora alguns terrenys lligats a la joventut i reviu la figura d’Estellés adaptant dos dels seus poemes.

La brillant carrera de Briz al món de la música ja ha tingut reconeixements abans als Premis Ovidi Montllor, convertint-lo en un dels personatges més guardonats junt amb Miquel Gil i Feliu Ventura. L’any 2007 guanyà el premi en la categoria de Millor Disc per Quart Creixent, el 2009 la cançó Asincronia li valgué el premi a Millor Cançó d’Autor i el 2011 fou doblement guardonat amb el premi Pop per L’Estiu i el de Millor Cançó per Carolina dins d’un pou.

Al disc Youth, que dóna prioritat als sons acústics, predominen la veu i la guitarra, així com el baix i la bateria. Sense cap tipus de lligams, Briz passa d’un gènere musical a un altre amb temes que estan lligats pel seu estil. El soul de Lleugers es transforma en pop amb No digues que no potser, passant per la cançó intimista amb Quinze o la protesta amb València tensa, sense oblidar el folk-rock de El rastre dels meus herois.

Comparteix

Icona de pantalla completa