Diari La Veu del País Valencià
L’Alcúdia acull la presentació de El Tio Joan de la Marina, de Manel Arcos
El Divendres 30 de Maig a les 7 de la vesprada la Casa de la Cultura de l’Alcúdia acollirà la presentació del llibre El Tio Joan de la Marina, un bandoler d’Ador en terres del Xúquer i el Túria (1851-1878).

Manel Arcos i Martínez, escriptor i periodista d’Oliva, ha centrat part de la seua carrera en el tema del bandolerisme valencià del segle XIX. El llibre en qüestió, prologat pel professor Francesc Martínez Gallego i el regidor de Cultura de l’Alcúdia Josep Millo, comptarà amb ambdues personalitats durant la seua presentació.

Vicent Estruch Marcarell és el protagonista de la història, un home que fou víctima del destí i que du una vida com a pròfug al marge de la llei.

Exposició: Realitats alterades

Josep Ros dona vida a les parets de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia amb el seu art. L’exposició, titulada Realitats alterades, s’inaugurarà el proper divendres, 30 de Maig, a les 8 de la vesprada.

Amb una sèrie de treballs nascuts de l’oli sobre llenç, el grafit sobre paper o la tècnica mixta, l’autor ens mostra amb la seua particular visió un món grotesc i il·lusionant on les formes cobren una dimensió distinta.

L’exposició romandrà fins el 20 de juny a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia.

Comparteix

Icona de pantalla completa