Castellano diu que gener "no és hàbil per a plens però es treballa igual"

El PSPV demana que “no s’interrompen les sessions perquè el País Valencià no pot perdre ni un dia”
23 desembre 2012 01:00h
EFE - València

El secretari general del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Serafín Castellano, ha assegurat que el mes de gener "no és hàbil en Els Corts Valencianes per a la celebració de plens, però els diputats treballen igual i s’avança en les iniciatives per al nou període de sessions".

Serafín Castellano ha contestat així a les declaracions realitzades hui pel secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, qui ha sol·licitat al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que habilite el mes de gener en Els Corts perquè "el País Valencià no pot perdre ni un dia".

En un comunicat, el dirigent popular li ha recordat a Puig que el president Fabra "dóna la cara davant els valencians dia a dia explicant tots els passos que dóna el Consell per a fomentar l’ocupació, les mesures d’austeritat per a reduir la despesa de l’administració (autonòmica) i els detalls de la recent remodelació del Govern Valencià”.

Ha indicat, a més, que el Parlament Valencià està obert i que els nous consellers han sol·licitat comparèixer a petició pròpia quan s'inicie el nou període de sessions.

"El que hauria de fer Puig és posar ordre en les seues files i almenys dissenyar un pla de treball perquè els seus diputats no es limiten a calfar l’escó i decantar-se per l’abstenció en la majoria d’iniciatives perquè no saben quina és la seua postura".

Així mateix, Castellano ha afirmat que l'informe de la Sindicatura de Comptes "evidencia la transparència de la Generalitat Valenciana així com l’eficiència de la gestió del Consell amb una important reestructuració del sector públic empresarial".

Ha assegurat que la Generalitat "està fent bé els seus deures complint amb els compromisos adquirits perquè la Comunitat lidere la senda del desenvolupament i progrés".

El dirigent del PP ha afegit que l'informe presentat per la Sindicatura "és una mostra més que el nou model d’administració del president Fabra va pel bon camí perquè es basa en els principis d’austeritat, eficiència i responsabilitat i dóna la cara davant els valencians".

 
next